Agenda

Warme Wanten in ’t Kerkje van Waterlandkerkje
Zondag 24 Januari 2016, 02:30pm
Hits : 513
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Koffieconcert met muziek, verhalen en een vleugje poëzie


Januari  is een hartverwarmende maand. Mensen inspireren elkaar met goede voornemens.


Het team van ’t kerkje van Waterlandkerkje nodigt u daarom van harte uit voor een hartverwarmende literaire en muzikale middag ‘Warme Wanten’. Debora Meier, James van de Water, Roland Stolk, Mimi Ventura en Willem Ploum verrassen hun publiek met een veelzijdig programma dat draait om hoop, liefde, verlangen en troost. Tekst en muziek wisselen elkaar af.


Meester in de vertelkunst/ kunstenaar Willem Ploum verhaalt op luchtige wijze over het dorpsgeheim, een verhaal van de Vlaamse auteur Walter van den Broeck. Het geheel wordt omlijst met muziek van Roland Stolk, Debora Meier en James van de Water. Zij maken gebruik van verschillende muziekstijlen (instrumentaal en vocaal), die u tot in uw diepste emotie raken. 


Na de pauze maakt het prozaïsche plaats voor poëzie. Gedichten van onder meer de Canadese schrijver, dichter en zanger Leonard Cohen, Wyslawa Symborska, Remco Campert e.a worden voorgedragen. Woord en muziek versterken elkaar in een intrigerend samenspel.  


Allen hebben hun sporen op artistiek gebied verdiend. Willem Ploum is naast beeldend kunstenaar, acteur bij theater Split en meester in de vertelkunst. Roland Stolk  is een graag gevraagd pianist, vibrafoon speler en bassist, naast musicus ook componist. Hij werkte onder meer samen met Mathilde Santing. Mimi Ventura zingt en doet performances. Debora Meier en James van de Water vormen samen duo Broazinha, samen vertolken zij Portugese liederen. James van de Water is ook bekend van zijn optredens met Not james dean, Strange Brew en Sonnema.


Op zondagmiddag 24 januari zijn alle ingrediënten voor een geslaagde, verwarmende muziek-theatermiddag aanwezig. Een gezellig historisch kader, heerlijk geurende koffie/ thee of  ‘hot chocolate’ maken uw uitje compleet.  


 


      Toegangsprijs : €12,--               


      Reserveren mag: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


      of per telefoon: 0031(0)117-401376                


      www.zeeuwsekerken.nl
Locatie Molenstraat 58, 4508 AG Waterlandkerkje