Agenda

Kerkjekoerierdag 2017
Zaterdag 07 Oktober 2017, 10:00am - 05:00pm
Hits : 622
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De kerkjekoerierdag ziet er dit jaar iets anders uit dan anders. Geen "grote" fototentoonstelling. Dit jaar op de Kerkjekoerierdag wel foto's, maar niet zo heel veel dan andere jaren. Ditmaal aangevuld met boeken die over Waterlandkerkje en omgeving gaan.

Om 10.00 uur openen we de Kerkjekoerierdag in het dorpshuis feestelijk. Onze meesterbakker heeft beloofd dat hij weer wafels zal bakken. De hele dag kan iedereen oude spelen beoefenen. Wie wordt onze eerste oude spelen-kampioen? En wie durft het aan om mee te doen met de wedstrijd touwtrekken? Welk duo of solist durft het aan om vanaf 13.00 uur zijn kracht te tonen bij het touwtrekken. Er zijn twee categorieën: de solisten en de duo's. U kunt zich aanmelden op het bekende emailadres van de Kerkje Koerier (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Om 14.00 uur worden alle Kerkjenaren uitgenodigd bij het dorpshuis voor een groepsfoto van alle inwoners. Deze foto zal later aangeboden worden om in het gerenoveerde dorpshuis een plaats te vinden. En u kunt de foto natuurlijk ook zelf bestellen. Uiteraard zal niet iedereen aanwezig kunnen zijn i.v.m. werk, andere privé zaken ect. Om 14.30 uur is er live music. U kunt de hele dag gewoon een kop koffie en thee, frisdrank of een pilsje komen drinken in het dorpshuis.

's Avonds wordt de Kerkjekoerierdag afgesloten met een bolling op de bolbaan.

Locatie Dorpshuis Waterlandkerkje, P.C. Boutensstraat 19, 4508 AC Waterlandkerkje