Agenda

Lazy sunday afternoon met mandoline en orgel
Zondag 25 Oktober 2015, 02:30pm - 05:00pm
Hits : 430
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon: 0031(0)117-401376 www.zeeuwsekerken.nl


Op 25 oktober kunt u in 't Kerkje van Waterlandkerkje kennis maken met de kleurrijke klanken van de mandoline en het virtuoze samenspel van mandoline en orgel. Dit unieke samenspel wordt uitgevoerd door duo Mandolino en organiste Willie den Hollander.


Duo Mandolino bestaat uit Marina Eckhardt en de van oorsprong Russische Svetlana Tratch. Beide mandolinisten spelen op twee identieke mandolines van de beroemde Italiaanse bouwer Raffaele Calace. Naast mandoline bespelen ze ook tenormandoline, de zogenaamde mandola. Hun samenspel is ragfijn, fijnzinnig en door het tempo rubato sprankelend tegelijk. De transparantie en tonale schoonheid van de instrumenten geven de luisteraar een unieke geluidservaring.


Tijdens dit koffieconcert wordt een afwisselend en goed in het gehoor liggend programma van bekende en minder bekende composities gespeeld, waaronder het beroemde dubbelconcerto voor 2 mandolines van Antonio Vivaldi. Dit dubbelconcerto weerspiegelt het vrolijke karakter van de muziek en de instrumenten. Andere bekende namen zoals Bach, Marucelli, Bottesini, Calace, Shostakovich en Enaudi passeren de revue.


Wilt u zich op een lazy sunday afternoon laten verrassen door verfrissende en virtuoze composities dan is zondag 25 oktober 't Kerkje the place to be.
Locatie 't Kerkje van Waterlandkerkje, Molenstraat 58, 4508 AG Waterlandkerkje
Toegangsprijs : €10,-.