Stem op Speeltuin voor de jeugd van 't Kerkje!

Begin dit jaar heeft de werkgroep 't Kerkje Speelt zich ingeschreven voor de Kern met Pit wedstrijd. Nu is het zover, de finale komt in zicht.

Stem op ons project
Vind je ons project een goed initiatief en ondersteun je dit project, STEM dan op ons project.

Dit kan door via de volgende link naar de website te gaan; http://www.kernmetpit.nl/Editie+2014/Deelnemende+projecten+2014/218538.aspx?t=Speeltuin+voor+de+jeugd+van+%27t+Kerkje%21
klik daar vervolgens op STEM bij "Speeltuin voor de jeugd van 't Kerkje!"

Provinciale prijswinnaar

Mag Waterlandkerkje de provinciale trofee winnen? Jouw stem kan hierin mee bepalen! De provinciale prijsuitreiking van Kern met Pit editie 2014 is op 24 januari 2015. De projecten die hun doel binnen het jaar gerealiseerd hebben, ontvangen op deze feestelijke dag het predicaat Kern met Pit. Naast dit predicaat is er voor één project nog een trofee en vijftienhonderd euro extra te verdienen. Wie deze trofee wint bepaalt de vakjury, de adviseurs van de verschillende projecten, de deelnemers zelf en het Nederlands publiek. Je hebt één stem te vergeven. Stemmen kan vanaf 1 november 2014!

Nationale prijswinnaar
Alle trofee winnaars van de twaalf verschillende provincies worden uitgenodigd voor de nationale prijsuitreiking. Vanaf 25 januari zijn de twaalf genomineerde projecten bekend.

Alvast bedankt voor jouw stem! En stuur de link gerust door zodat we zoveel mogelijk stemmen krijgen voor ons project 't Kerkje Speelt.