Nieuw bestuur dorpshuis

Zoals u in december heeft kunnen lezen, is het oude bestuur van de Stichting Beheer Dorpshuis Waterlandkerkje afgetreden na een lange periode van inzet. Via de dorpsraad zijn een paar mensen benaderd om het werk van het oude stichtingsbestuur voort te zetten.

Vol goede moed zijn ze deze uitdaging aangegaan, als interim bestuur, tot minimaal februari 2017. Het nieuwe bestuur bestaat uit François de Muijnk (voorzitter), Willy de Houck (beheerder), Ankie Feldbrugge (secretaris) en Robin Lie (bestuurslid).

De eerste taak die het bestuur zichzelf gesteld heeft, is om de de wensen van de Kerkenaren over de toekomst van het dorpshuis nog beter voor het voetlicht te krijgen. Hiervoor borduurt het bestuur verder op de enquête van eind vorig jaar. Het bestuur wilt vooral weten hoe belangrijk u het dorpshuis vindt voor Waterlandkerkje en wat er gedaan kan worden om het dorpshuis te behouden. Binnenkort gaat het u en alle andere Kerkenaren daarom persoonlijk benaderen en wensen, tips en ideeën van iedereen in ons dorp inventariseren.

Het bestuur zet hun schouders onder de uitdaging om de wensen van het dorps te realiseren. Uw stem telt mee, laat hem dus horen! Het bestuur hoop op korte termijn het bestuur uit te breiden met meer leden en hopelijk een penningmeester. Als u wilt helpen, of als u vragen heeft, kunt u ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of u kunt een van de bestuursleden benaderen.