MUSIC PLEASE?! In Waterlandkerkje gebeurt het!

Wil je graag muziekles volgen maar dan wel graag in de buurt? Dat kan! Toonbeeld is al een tijdje actief in de regio West Zeeuws-Vlaanderen maar is met ingang van dit nieuwe schooljaar gestart me het aanbieden van muzieklessen in Waterlandkerkje. 

Wat? Gitaarles, zangles, pianoles, keyboardles, blokfluitles voor kleuters en muziekoriëntatie.

Voor wie? Alle leeftijden, kinderen en volwassenen. (De blokfluitles is voor kleuters. Muziekoriëntatie is voor kinderen uit groep 4 en 5 van de basisschool.)

Wanneer? Op vaste lesdagen doordeweeks, afhankelijk van het instrument dat je kiest.

Waar? In het geheel vernieuwde dorpshuis van Waterlandkerkje.

Waarom? Omdat het superleuk is om te doen, omdat je hersenen een stofje aanmaken waar je je instant beter door voelt en omdat muziek maken voor iedereen is en er bovendien voor zorgt dat je (nog) slimmer wordt!

Denk je nu bij jezelf: "daar wil ik wel meer van weten..."?

Kom dan op Zaterdag 14 september tussen 10.00 en 12.00 uur even langs op de Open Dag van Toonbeeld in het dorpshuis van Waterlandkerkje. De docenten daar aanwezig kunnen je er alles over vertellen. Er zal muziek te beluisteren zijn, instrumenten om te proberen zijn ook aanwezig. Je kunt je natuurlijk ook (dan of nu al) inschrijven voor een gratis proefles om te kijken of het iets voor je is.

Naast het feit dat er deze ochtend muziek te beluisteren zal zijn, er gelegenheid zal zijn onze docenten te spreken en informatie in te winnen over onze muzieklessen kan er ook naar hartenlust rondgesnuffeld worden in het compleet vernieuwde dorpshuis van Waterlandkerkje. 

En dat is nog steeds niet alles...
Tegelijkertijd met de Open Dag van Toonbeeld is er ook een expositite bewonderen met allerhande beeldmateriaal van de heren Ron de Groote, Cees de Nood en Ronald Haemers. Het onderwerp van deze expositie laat zich raden: “Waterlandkerkje toen en nu”. Deze drie heren zullen ook aanwezig zijn om tekst en uitleg te geven bij alle mooie foto’s en de beelden te voorzien van de meest prachtige verhalen.

Kortom, er valt van alles te beleven op zaterdag 14 september tussen 10.00 en 12.00 uur in het dorpshuis van Waterlandkerkje.

De docenten van Toonbeeld en de drie fotografen uit Waterlandkerkje ontvangen je met open armen in het dorpshuis op 14 september, tot dan!