'Slopen en wederopbouw' Dorpshuis in volle gang

Nadat er nu tot zes keer toe (4 keer vóór de zomer en 2 keer in oktober) een groep gespierde Kerkjenaren met sloophamers, beitels, schroevendraaiers, gewapend met veiligheidsbrillen, werkhandschoenen en kruiwagens, het dorpshuis onveilig hebben gemaakt, kon aannemer Leenhouts nu toch eindelijk beginnen met de 'wederopbouw'. Hulde voor onze helden!

Hoewel...nog niet alles is gesloopt wat weg moest om de nieuwe plannen uit te voeren. Voor de achterste achteringang, u weet wel, ter hoogte van het trapje naar het podium en de uitvang van de kinderopvang, gaan de vrijwilligers nog éénmaal alle (spier)ballen er voor verzamelen. Want daar moet de weg vrijgemaakt worden voor toiletten, de nieuwe ingang voor het podium en de kleedkamer/stoelen opslag. De mensen die zich voor het slopen opgeven, verdienen veel geld voor het dorpshuis, immers, alles wat aannemer Leenhouts niet hoeft te doen, is meegenomen en hoeven we ook niet te betalen!

Zoektocht

En nu het toch over geld gaat: de zoektocht naar sponsors heeft al wat opgeleverd. Verschillende bedrijven in en rond het dorp hebben in de portemonnee getast. Binnenkort wordt er dan ook een nieuw spandoek gemaakt waar al deze nieuwe sponsors óók op staan. Het spandoek moet dan ook heel wat groter worden dan het kleintje dat nu aan de zijgevel hangt. Ziet u het al voor u: wanneer u een bedrijf zoekt voor een product of dienst, dan kijkt u gewoon even bij het dorpshuis en u ziet zó welk bedrijf u kiest. De zoektocht naar sponsors is nog niet afgelopen want de financiën zijn nog niet helemaal rond. Dus: mocht u een bedrijf weten dat niet mag ontbreken op het bord aan het dorpshuis? Breng de Beheerstichting in contact met het betreffende bedrijf. 

Heeft u vragen, tips en ideeën voor het dorpshuis? Volg de Facebookpagina of e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.