Agenda

Eindejaarsvoorstelling in `t Kerkje Adrie Oosterling
Dinsdag 30 December 2014, 08:15pm
Hits : 560
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


‘t Kerkje in Waterlandkerkje, 30 december the place to be.


Alweer is er een jaar voorbijgegaan. En alweer is er in de wereld veel gebeurd. Als je in Waterlandkerkje om je heen kijkt, zou je dat niet zeggen. Waterlandkerkje lijkt synoniem te zijn voor rust en stilte, veiligheid en vrede. Liggend tussen de nu kale bomenrijen en de vlakke, lege polders lijkt Waterlandkerkje er zelfs op te wachten om te worden opgeschud……


In de laatste week van het jaar 2014 laat het Kerkje zich opschudden door Adrie Oosterling! Adrie houdt de traditie in ere: op de voorlaatste avond van het jaar brengt hij zijn ondertussen alom bekende en geprezen  kleinkunstvoorstelling. Ook Adrie mijmert graag over rust en vrede, over vriendschap en vroeger. Maar ook aan Adrie gaan de ontwikkelingen niet voorbij. Gaan we meer voor elkaar zorgen, kunnen we meer voor elkaar betekenen? Kunnen we leren van wat er was……….. om het morgen béter te doen?  


Het Kerkje van Waterlandkerkje is op 30 december a.s. `the place to be!’, een Waterlandkerkse traditie ………dus met koffie en glühwein…….. waar u van hárte welkom bent.
Tot dan !


't Kerkje van Waterlandkerkje


Eindejaar voorstelling van Adrie Oosterling  


Dinsdag 30 december 2014  Aanvang 20.15 uur


De kerk is open vanaf 19.30 uur 


Toegang € 15.00 (  incl. Koffie/thee  en in de pauze Glühwein ) 


Reserveren kan, per e-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   


of telefonisch:  0117 - 401376
Locatie kerk van Waterlandkerkje, Molenstraat 58, 4508 AG Waterlandkerkje