Agenda

Koffieconcert ‘Le temps d’une chanson’
Zondag 15 Maart 2015, 02:30pm - 05:00pm
Hits : 901
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon: 0031(0)117-401376


Koffieconcert ‘Le temps d’une chanson’


Op 15 maart 2015 om 14.30 uur kunt u in ’t Kerkje van Waterlandkerkje genieten van een koffieconcert in Franse stijl met een scheutje oude jazz. 


Le temps d’une chanson (Rein De Vos en Gudrun Roos) treden die middag voor u in ’t Kerkje op. Beiden studeerden jazz aan het conservatorium te Gent. Hun vele podiumervaring in verschillende groepen maakt hen tot veelzijdige, flexibele en professionele muzikanten. In het eerste deel verrast Le temps d’une chansons ons met een theatraal optreden rond la grande dame ‘Piaf’. Gudrun Roos schittert in de rol van ‘la Môme’. Accordeonist Rein De Vos begeleidt haar op sublieme wijze.


Een vrouw en een man… een stem en een accordeon… nemen ons walsend mee doorheen de straten van Parijs, langs de oevers van de Seine naar het Montmartre van de jaren ‘40-’50. Na de pauze zal het duo ons ontroeren met hun gemixt repertoire. Grote Franse chansonniers (oa. Brel, Aznavour, Gainsbourg) passeren de revue. De legendarische jazz diva’s Billy Holiday en Ella Fitzgerald maken die middag het plaatje compleet.


Hebt u zin in een gezellig muzikaal middagje uit? Houdt u van het Franse chanson? En laten de ladies van de oude jazz u ook niet onberoerd, dan mag u dit optreden beslist niet missen.


Aanvang: 14.30 uur


Adres: Molenstraat 58, Waterlandkerkje (West Zeeuws-Vlaanderen)


Toegangsprijs: €10,-- (incl. koffie of thee)


Reserveren gewenst: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


of per telefoon: 0031(0)117-401376
Locatie Molenstraat 58, Waterlandkerkje (West Zeeuws-Vlaanderen)