Agenda

Passie concert
Zondag 22 Maart 2015, 02:30pm - 05:00pm
Hits : 629
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon: 0031(0)117-401376


Passie concert


La Chapelle Sauvage toert de komende passieperiode opnieuw langs Belgische wegen met opnieuw aandoenlijk en meeslepend passierepertoire.


Waterlandkerkje is trots dat haar intieme kerkje op Nederlandse bodem door het ensemble is uitverkoren voor een passieconcert!


Tijdens deze concerten kan dit jong en dynamisch ensemble dat gevormd wordt door musici uit alle werelddelen rekenen op de medewerking van twee internationaal gerespecteerde solisten: de Belgische sopraan Jolien De Gendt (o.a. bekend van de Operastudio Vlaanderen, het Vlaams Radiokoor en door haar schitterende vertolking met het World Youth Choir tijdens de uitreiking van de Nobelprijs voor de Vrede te Oslo in 2011) en de Amerikaanse contratenor Stephen George Yeseta. Deze laatste geldt sinds zijn studies aan de Northern Illinois University (N.I.U.) met specialisaties in Gregoriaanse, Middeleeuwse, Renaissance, en vroege Barokmuziek, als één van Amerika's meest belovende rijzende sterren aan het muzikaal firmament.


De muziek is meeslepend en ontroerend. Het is muziek voor mensen van alle gezindten. Het programma bevat meer dan voldoende ingrediënten voor een gevoelig en intens passie concert.


Programma:


F. Couperin, Leçons de ténèbres


M.A. Charpentier, Miserere H157


H.I.F von Biber, Harmonia artificioso-ariosa


A. Scarlatti, Salve Regina A.Vivaldi La Follia


A. Scarlatti, Stabat Mater


Aanvang: 22 maart om 14.30 uur


Adres: Molenstraat 58, Waterlandkerkje (West Zeeuws-Vlaanderen)


Toegangsprijs: €10,-- (incl. koffie of thee)


Reserveren kan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


of per telefoon: 0031(0)117-401376
Locatie Molenstraat 58, Waterlandkerkje (West Zeeuws-Vlaanderen)