Agenda

Uitvoering Toneelvereniging "Tekst Kwijt"
Zaterdag 25 April 2015, 08:00pm
Hits : 737
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Lies Willemsen: 0117-348371


Op zaterdag 25 april staat Toneelvereniging Tekst Kwijt op de planken in het Dorpshuis van Waterlandkerkje. Er worden dit jaar 2 korte toneelstukken gespeeld die, zoals u gewend bent, weer om te lachen zullen zijn. De stukken die worden opgevoerd zijn:


Bloot slaat dood van Aris Bremer
Tsja waar zou dit nu op slaan? Het gaat over de dames Killebuur en Kwakkelei die bepaald géén vriendinnen van elkaar zijn, maar ze moeten deur aan deur om plaatselijk actie te voeren en zó komen ze aan de deur bij kunstschilder Flens. Dit bezoek loopt echter behoorlijk uit de hand en dus…….??


Het andere stuk heet:


Een lichte Lunch van Peter van Straaten
Het gaat over 2 zussen die na een bezoek aan moeders in de verzorgingsflat een lekkere gezellige lunch gaan doen, in een veel te duur restaurant met veels te kleine porties. Ze willen de nare na-smaak van het bezoek aan moeders even lekker wegdrinken en jaaaaaa dan komen de tongen los!!!!! Wat zouden de zusjes allemaal te vertellen hebben?


Bent u ook nieuwsgierig hoever uw lachspieren kunnen gaan??? Bestel dan snel uw kaarten bij mevr. Lies Willemsen. Reserveren kan van 13.00 – 17.00 op het telefoonnummer 0117-348371. De zaal telt per avond 90 plaatsen dus reserveer snel want V0L = VOL.


Tot ziens bij Toneelvereniging Tekst Kwijt!!
Locatie Dorpshuis Waterlandkerkje
Reserveren kan tussen 13.00 – 17.00 uur.