Agenda

Zondagmiddagconcert ‘Palabras de amor’
Zondag 26 April 2015, 02:30pm - 05:00pm
Hits : 686
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Reserveren: 0031(0)117- 40 13 76 Info: www.zeeuwsekerken.nl e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Op 26 april 2015 kunt u in Waterlandkerkje terecht voor een concert in zuiderse sferen. Met Spaanse liederen en meeslepende muziek maken we die middag een reis doorheen talrijke emoties. Opzwepende ritmes en hartstochtelijke melodieën vertalen zich in pure passie. Het geheel wordt opgeluisterd door poëzie voorgedragen door Bernadette Vandenhove.


Het  muzikaal trio bestaat uit Stefanie van Leuven (dwarsfluit), Bram Vermeire (klassieke gitaar) en Lies Verholle (sopraan). Zij ontmoetten elkaar in de gangen van het Gents conservatorium. Daar ontdekten zij hun gedeelde liefde voor Spaanse en Latijns-Amerikaanse muziek.  De drie talentvolle musici wijdden zich na hun masterstudie aan het conservatorium te Gent aan een veelzijdige professionele muzikale carrière. Fluitiste Stefanie van Leuven als muzikale duizendpoot. Naast fluitiste is ze ook pianiste en slagwerkster. Ze behaalde haar masterdiploma 'Klassiek Uitvoerende Muziek' aan het Koninklijk Conservatorium van Gent, ze kreeg er les van  Philippe Benoit en Myriam Graulus. Gitarist Bram Vermeire behaalde eveneens zijn masterdiploma "Klassiek uitvoerende muziek' aan het koninklijk conservatorium van Gent, waar hij les kreeg van Yves Storms en Johan Fostier. Momenteel geeft hij les aan diverse muziekacademies. Sopraan Lies Verholle zal dit seizoen ondermeer opnieuw te zien zijn in de productie ‘Parsifal’ met het NTG , in 'La Juive' met de Vlaamse opera en als ‘Valencienne’ in Die lustige Witwe onder leiding van Henk Soenen. Deze zomer speelt Lies ook mee in 'Othello' met Toneelgroep Maastricht.


Bernadette Vanderhove is bekend geworden vanuit eerdere concerten in het Kerkje. Bernadette weet ons hart en onze ziel te ontroeren als zij gedichten voordraagt die passen in een meeslepende muzikale en monumentale omlijsting.


 


Op deze middag zal de gevoelige en perfecte dialoog tussen muziek en poëzie u ongetwijfeld weten te raken.    


Toegangsprijs : 10 euro (incl. koffie of thee)


Aanvang: 14.30 uur


Adres:’t Kerkje: Molenstraat 58                 


Waterlandkerkje (West Zeeuws-Vlaanderen)


 
Locatie ’t Kerkje van Waterlandkerkje: Molenstraat 58, Waterlandkerkje