Agenda

Officiële opening Speeltuin
Maandag 27 April 2015, 01:00pm - 05:00pm
Hits : 665
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


De werkgroep "'t Kerkje Speelt" nodigt u van harte uit voor de officiële opening van de speeltuin van Waterlandkerkje. Deze speeltuin is tot stand gekomen door een groep enthousiaste ouders in samen werking met de gemeente Sluis en een hele grote groep vrijwilligers.


Sponsoren
Het project is gefinancierd met behulp van diverse grote en kleine sponsoren, waaronder de Rabobank, het Oranje Fonds, Jantje Beton en Kern met Pit. Het project is de provinciale winnaar geworden van de Kern met Pit wedstrijd van 2014. De openingshandeling zal verricht worden door gedeputeerde Ben de Reu en wethouder Peter Ploegaert. Dit zal plaatvinden op maandag 27 april (Koningsdag) om 13.00 uur.


Lappie Lapstok
Na het officiële gedeelte kan er gespeeld worden in de speeltuin en er zal ook een springkussen zijn, samen met Lappie Lapstok kunnen de kinderen grote zeep bellen maken in de bellenvijver. Voor de wat oudere jeugd en volwassenen is er vanaf 14.00 uur een 5 tegen 5 voetbaltoernooi op het veldje, inschrijven kan ter plaatse. De werkgroep hoopt samen met u de opening van de speeltuin te kunnen vieren.
Locatie Nieuweweg Waterlandkerkje (ter hoogte van Stuerboutstraat 92(