Agenda

Tabletcursus voor ouderen in Zeeuws-Vlaanderen
Donderdag 27 Augustus 2015, 02:00pm - 03:00pm
Hits : 833
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Niek Kaag: +31 6 520 360 78


Het internet biedt voor veel ouderen uitkomst voor het tegengaan van eenzaamheid. Daarom lanceert het Nationaal Ouderenfonds het project ‘Sterk met je Netwerk’ op woensdag 27 augustus in IJzendijke.


Wat: informatiebijeenkomst Sterk met je Netwerk
Wanneer: woensdag 27 augustus van 14.00 tot 15.00 uur
Waar: Nationaal Ouderenfonds, locatie Emmaus, Handboogstraat 6, IJzendijke
Voor wie: ouderen die een tabletcursus willen volgen en vrijwilligers


Voor veel mensen is het normaal om internet te gebruiken voor contact met familie en vrienden. Bijvoorbeeld voor het bekijken van foto’s op Facebook, om te skypen met een familielid op reis en natuurlijk om te mailen. Maar dat geldt niet voor iedereen. Om contacten te onderhouden en aan te gaan via internet, moet je allereerst weten hoe dat technisch allemaal werkt. 


Het Nationaal Ouderenfonds vindt het belangrijk om aandacht te besteden aan nieuwe, toegankelijke manieren van ontmoeten. Voor veel ouderen kan internet helpen in het tegengaan van eenzaamheid. Daarom organiseert het Ouderenfonds een bijeenkomst ‘Sterk met je Netwerk’. Ouderen die graag meer willen weten over de tabletcursus en vrijwilligers die het project willen aanjagen zijn van harte welkom. Er zullen in Zeeuws-Vlaanderen waaronder in IJzendijke diverse tablet-trainingen worden gegeven.
Locatie Nationaal Ouderenfonds, locatie Emmaus, Handboogstraat 6, IJzendijke