Agenda

Hugo's Cousin uit Gent in 't Kerkje
Zondag 17 April 2016, 02:30pm - 05:00pm
Hits : 716
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon: 0031(0)117-401376

Singer-songwriter muziek tijdens een middagje nostalgische popfolk van de jaren zestig verpakt in een nieuw jasje. Op zondagmiddag 17 april staat Hugo’s Cousin, met danser, op het podium van ’t kerkje in Waterlandkerkje.

Hugo's Cousin is een indie popfolk band uit Gent, die zich kenmerkt door een akoestische sound, harmony vocals en catchy melodieën. Ze brengen dromerige songs, zwevend tussen melancholie en verlangen met een vleugje maatschappijkritiek. 

Het trio bestaat uit Dorien Staljanssens (piano/gitaar) met aan haar zijde Muriel Boulanger op contrabas en Anne Van Steenwinkel op viool. Tijdens het concert wisselen strijkorkest, ritmesectie en backing vocals elkaar af. Samen wonnen ze reeds verschillende prestigieuze wedstrijden, in 2013 stonden ze in de finale van ‘Jonge Wolven’. Momenteel staan ze op het podium in binnen- en buitenland.

 

Dorien is klassiek geschoold (piano, gitaar, dwarsfluit). Via deze muziek kwam ze uiteindelijk bij indie pop-folk terecht. In dit genre kon ze haar muzikale ideeën kwijt en ontwikkelde ze haar talent als singer-songwriter.

Muriel is de artistieke duizendpoot van het trio. Haar muzikale troeven speelt ze uit op de contrabas, elektrische bas en gitaar. Ze specialiseert zich in hedendaagse dans én ......... ze heeft haar eigen sieradenlijn. Naast Hugo’s Cousin maakt Muriel  ook deel uit van Andrew Brothers en Hamelton's Curious Collection.

Anne wist al heel vroeg dat ze van muziek haar leven wilde maken (viool, piano). Momenteel studeert ze muziekproductie aan de School of Arts in Gent. Ze liep stage bij Miguel Wiel. Anne zingt bij het internationaal bekende koor Scala & Kolacny Brothers Daarnaast heeft ze ook haar persoonlijk project ‘Mary’.

Houd jij van singer- songwritermuziek en heb je zin in een middagje nostalgische popfolk van de jaren zestig verpakt in een nieuw jasje, dan is Waterlandkerkje op zondagmiddag 17 april voor jou het uitje bij uitstek. Voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar is de toegang gratis.

Een voorproefje op https://www.youtube.com/watch?v=CmWsGH7uCaM

Toegangsprijs :  €12,-- (incl. koffie of thee). Tot en met 12 jaar gratis.

Locatie ' Kerkje van Waterlandkerkje, Molenstraat 58, 4508 AG Waterlandkerkje