Agenda

Midzomeravondconcert met Marijn Slager
Zaterdag 24 Juni 2017, 08:00pm
Hits : 729
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Info: www.zeeuwsekerken.nl

Op 24 juni, de langste zaterdagavond van dit jaar, trakteert Marijn Slager - Zeeuwse Amsterdammer of Amsterdamse Zeeuw - ons op 24 juni op een onvergetelijk warme muziekavond met in de pauze een lekkere midzomeravondcocktail!

Marijn gebruikt veel verschillende instrumenten, maar op een podium is hij het liefst vooral gitarist en zanger. Het is zijn uitdaging om het publiek te verrassen met mooie muzikale arrangementen; hij speelt versterkt en/of akoestisch, dat ligt aan de zaal en aan het publiek. 

Voor ons, op deze 24e juni in ons knusse kerkje, is het een verrassing. Marijn is bekend van optredens in cafés, kerken, festivals, op kleine en op grote podia. Het repertoire waar hij ons van laat genieten bestaat vooral uit eigen werk. Als verrassing laat hij ook enkele originele, wat minder bekende werken van muzikale popgrootmeesters de revue passeren.

Op alle Zeeuwse poppodia is Marijn een goede bekende. Hij trad op in New York en Montreal met zijn Engelstalige repertoire. Als hij niet optreedt, is hij te vinden in zijn studio’s in Amsterdam of in Zeeland, waar hij momenteel vooral filmmuziek componeert. Hij is bekend van de muziek voor o.a. de films Wilde Mossels en Supernova. Marijn maakt geluidstracks die overal ter wereld worden gebruikt. Ook uit dit repertoire zal Marijn nummers laten horen.

Naast zijn solo-optredens speelt Marijn al ruim 25 jaar in diverse bands en projecten zoals the Pheromones en NuffSaid (rock), the Oscars (filmmuziek) en the Orca’s (surfmuziek). Ze spleen dan op grote podia zoals Lowlands, Zwarte Cross, Paradiso en de Melkweg. 

Maar wees gerust, Marijn gaat u niet wegjagen met keiharde rockmuziek. Zijn repertoire past hij gemakkelijk aan, aan elk publiek. Het is zijn uitdaging om iedereen te trakteren op een onvergetelijke muzikale avond.

Toegangsprijs : €12,--  incl. Koffie/thee

Locatie 't Kerkje van Waterlandkerkje, Molenstraat 58 4508 AG Waterlandkerkje
Reserveren graag, per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Per telefoon: 0031(0)6 24268609