Agenda

Eindejaar concert: Met ‘Tom zingt’ 2017 sfeervol uitluiden in ’t kerkje van Waterlandkerkje
Zaterdag 30 December 2017, 08:00pm
Hits : 130
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon: 0031(0)117-401376

Met ‘Tom zingt’ 2017 sfeervol uitluiden in ’t kerkje van Waterlandkerkje 

Op 30 december 2017 pakt ’t kerkje van Waterlandkerkje groots uit met haar traditionele eindejaar concert. De zanger en entertainer Tom de Jong brengt met ‘Tom Zingt’ een ontroerende en verrassende voorstelling met een bewerkt repertoire van o.a. Ramses Shaffy, Robert Long, Herman van Veen en Frank Boeijen. Naast een breed scala aan Nederlandstalige hits, zoals ‘De Glimlach van een Kind’ en ‘Het Dorp’, passeren ook bekende Engelstalige nummers de revue.  

Tom schittert door zijn diversiteit. Hij speelt en zingt al jaren in talrijke musicals, theater- en muziekproducties. Ook in de televisie-en filmwereld is hij geen onbekende. De laatste jaren legt hij zich toe op het componeren van “eigen songs in de moerstaal”.  De zanger brengt een bestaand repertoire op geheel eigentijdse wijze voor het voetlicht. Van intiem en klein, tot groots en meeslepend. De hele performance is doorspekt met sappige verhalen en leuke anekdotes. 

Kortom, met ‘Tom Zingt’ trakteert ‘t kerkje van Waterlandkerkje u op een warm, bruisend en inspirerend eindejaar concert. En natuurlijk als vanouds, inclusief de overheerlijke glühwein. 

Voor meer info: 

www.tomzingt.jouwweb.nl 

www.tomdejong.net

 

 

 

Locatie 't Kerkje van Waterlandkerkje, Molenstraat 58 4508 AG Waterlandkerkje
Toegangsprijs € 15,- incl.glühwein
Reserveren graag per e-mail.